Curry Tropical

Curry Tropical
Reteta Curry Tropical ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 3 ore. O porție conține 500 de calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați banane, chutney de fructe, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mărul verde, puteți urma acest fel principal cu Această Pâine Cu Mere Are Un Gust La Fel Ca Plăcinta Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Pui Thailandez Tropical, Pui Tropical Cremos De Vis "Curry", și Curry Tropical malaezian cu Lemongrass și eșalotă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Riesling, Gruener Veltliner

Indian funcționează foarte bine cu Sparkling rossimbabrul, Riesling și Gruener Veltliner. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Santa Margherita Sparkling ros diametru ( jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trandafir spumant Santa Margherita (jumătate de sticlă)
Trandafir spumant Santa Margherita (jumătate de sticlă)
Parfumurile elegante de căpșuni și citrice duc la un gust atractiv, cu fructe mixte de fructe de pădure care rămân la final. Acest vin este minunat de unul singur și se asortează bine cu aperitive sărate, mâncăruri complexe din fructe de mare și orice picant. Mousse-ul elegant vă va reîmprospăta Palatul pentru următoarea mușcătură și contrastarea bulelor cu ceva moale sau cremos vă poate ridica următoarea masă. Deschideți o sticlă împreună cu sufle de brânză de capră, scoici cu usturoi prăjit și pesto sau un curry de pui roșu picant gătit lent. De asemenea, aduce o strălucire încântătoare unui brunch festiv sau desertului tău bogat preferat.  Amestec: 55% Chardonnay, 40% Glera și 5% Malbec 
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista