Curry Roșu Tofu Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați tofu cu Curry roșu. Această rețetă servește 5 și costă 3,7 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, orez basmati, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Nucă De Cocos-Curry Tofu Se Amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați blocuri de tofu în mai multe straturi de prosoape de hârtie grele. Apăsați cu un obiect greu timp de aproximativ 30 de minute pentru a îndepărta excesul de apă.
Îndepărtați prosoapele de hârtie, uscați tofu și tăiați-le în cuburi de 1 inch; pune deoparte.
Combinați laptele de cocos și următoarele 5 ingrediente într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați tofu în amestecul de lapte de cocos. Acoperiți și răciți 1 oră.
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți bine tofu, rezervând marinada. Scoateți capetele dure de sparanghel.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de arahide și tofu; gătiți 5 minute, întorcând cuburi până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Transferați tofu într-un castron de servire.
Adăugați sparanghel, ciuperci și ceapă în tigaie; se prăjește 3 minute.
Adăugați marinada rezervată în tigaie; gatiti, amestecand continuu, 5 minute sau pana se ingroasa.
Se toarnă amestecul de legume peste tofu, aruncând ușor.
Serviți imediat peste orezul basmati gătit fierbinte.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.