Curry rapid de pui cu ardei dulci

Curry rapid de pui cu ardei dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry rapid de pui cu ardei dulci. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de unt, pastă ușoară de curry indian, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sunny 's Currywurst cu ardei și ceapă murate rapid și ketchup Curry Sunny' s, Curry De Pui Rapid, și Curry De Pui Rapid.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați pastă de curry și 1/4 linguriță (1 mL) sare; gătiți, amestecând, timp de 1 minut sau până când este foarte parfumat și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați piper roșu; gatiti, amestecand, timp de 2 minute sau pana cand incepeti sa se inmoaie. Se amestecă puiul; gătiți, amestecând, timp de 1 până la 2 minute sau până când este bine acoperit și începe să devină alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Bateți făina în smântână; se toarnă în tigaie și se aduce la foc mic, amestecând pentru a se combina. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, timp de aproximativ 8 minute sau doar până când puiul nu mai este roz în interior și sosul este ușor îngroșat. Se amestecă cilantro și sucul de lămâie. Condimentați după gust cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se servește presărat cu nucă de cocos (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Garnisiți cu pene de var pentru a stoarce deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale.
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Unixcner Veltliner (
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Unixcner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac din vinul alb preferat al Austriei de struguri. Un vin plin de spirit cu arome explozive de fructe, un curent subteran mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
Fresh, fruity, and above all, food-friendly, our Grüner Veltliner ("Gru-Vee" for short) shows off the charms that make the grape Austria's favorite white wine varietal. A racy wine with explosive fruit flavors, a light mineral undercurrent, and a full, expansive finish.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista