Curry picant de nucă de cocos de pui este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 838 calorii, 25g de proteine, și 76g de grăsime per portie. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, bulion de pui, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Curry Picant De Pui De Nucă De Cocos, Curry Picant-Supă De Tăiței De Pui De Nucă De Cocos, și Boluri picante de curry cu pui de nucă de cocos cu orez Basmati cardamom.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: mai multe straturi de tifon
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Încălziți Ghee-ul într-o oală mare cu fund greu la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătiți încet până când ceapa este foarte moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați pasta de roșii, pudra de Curry, bățul de scorțișoară și ardeii iute și dați-i o bună agitare; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Se toarnă laptele de nucă de cocos și bulionul de pui și se aduce înapoi la foc mic; gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Adăugați roșiile, puiul, coriandrul și jumătate din sucul de lămâie; continuați să fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 10 până la 15 minute. Gustați și reglați condimentele cu suc de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Garnisiți cu frunze de coriandru și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Kg Tortillas De Maíz
8
Puneți untul într-o cratiță grea la foc mediu-mic. Topiți untul încet și asigurați-vă că nu sfârâie sau nu se rumenesc. Creșteți căldura și aduceți untul la fierbere. Când suprafața este acoperită cu spumă, amestecați ușor și reduceți căldura la cea mai mică setare posibilă. Se fierbe ușor, neacoperit și netulburat timp de 45 de minute, până când solidele din lapte din fundul tigaiei s-au rumenit și untul deasupra este transparent. Se strecoară ghee - ul printr-o sită căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Ghee ar trebui să fie perfect limpede și miros de nucă; se toarnă într-un borcan de sticlă și se sigilează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Ghee
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
9
Prăjiți coriandrul, chimenul, cardamomul, boabele de piper, feniculul, muștarul, cuișoarele și ardeii într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mic doar până când miros parfumat, aproximativ 2 minute. Într-o râșniță de cafea curată sau o moară de condimente, măcinați condimentele prăjite împreună într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați turmericul și dați-i un alt buzz rapid de combinat. Folosiți pudra de curry imediat sau păstrați-o într-un borcan sigilat până la 1 lună.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.