Curry Laksa (Curry Mee)

Curry Laksa (Curry Mee)
Reteta Curry Laksa (Curry Mee) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Acest fel principal are 742 calorii, 24g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, șalotă, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), și Cupcakes Vegan Brussel Carrot Curry cu glazură de brânză cremă și reducere Curry de arțar.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/2 cană de ulei pentru a călca condimentele până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Adăugați sare, zahăr de rocă și 500 ml santan general și aduceți la fierbere scăzută până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați restul de lapte de nucă de cocos, câlți și sânge de porc, dacă este folosit. Când supa fierbe, adăugați bulion de creveți și condimente, apoi aduceți la punctul de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1
Se sotează usturoiul și pasta de chili în ulei până când chili-ul se dezintegrează și uleiul plutește la suprafață. (Folosiți acest lucru pentru a garnisi atunci când serviți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista