Curry Galben De Pui (Kaeng Kari Kai)

Curry Galben De Pui (Kaeng Kari Kai)
Reteta Curry galben de pui (Kaeng Kari Kai) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 912 calorii. Această rețetă este plăcută de 95 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, oțet distilat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Kari (Galben) Pastă De Curry (Nam Phrik Kaeng Kari) Din ' Mâncare Thailandeză Simplă, Pui Massaman Curry (Kaeng Matsaman Kai), și Pui Verde Curry {Kaeng Kiao Waan Gai} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați jumătatea de castravete pe jumătate pe lungime. Cu partea tăiată în jos, tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri; așezați într-un vas de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați felii de ceapă (sau ceapă roșie) și felii de ardei în castronul de castraveți; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați zahărul, oțetul, apa și sarea într-o cratiță mică. Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând ocazional până când zahărul s-a dizolvat complet (amestecul nu trebuie fiert), se ia imediat de pe foc. Lăsați sosul să se răcească la puțin mai cald decât temperatura camerei, apoi turnați-l peste amestecul de castraveți-șalotă-piper. Se amestecă, se acoperă cu o bucată de folie de plastic și se păstrează la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Într-o cratiță de 2 litri setată la foc mediu-mare, încălziți aproximativ 1/2 cană de cremă de nucă de cocos (partea groasă care se ridică în vârful cutiei) cu pastă de curry. Odată ce grăsimea de cocos se desparte, adăugați cartofi, ceapă, lapte de cocos rămas și sos de pește în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați suficientă apă, dacă este necesar, pentru a menține ingredientele scufundate. Aduceți la fierbere; acoperiți, coborâți focul astfel încât amestecul să fiarbă și gătiți, amestecând ocazional, până când cuburile de cartofi se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați pui în oală. Aduceți amestecul înapoi la fierbere ușoară, acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, 5 până la 8 minute. Verificați condimentele, adăugând mai mult sos de pește, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se servește cu orez de iasomie aburit și ajat preparat (amestec de castraveți/ceapă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista