Curry De Vită Din Sri Lanka

Sri Lanka carne de vită Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 442 calorii, 48G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, pastă de roșii, bucată de băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Încercați Curry De Vită Din Sri Lanka, Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită, și Carne De Vită Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de vită și uscați-o. Zdrobiți căței de usturoi într-o pastă și combinați-o cu ghimbirul zdrobit.
Adăugați oțetul, sarea, piperul, pudra de curry prăjită și cayenne.
Se amestecă cuburile de vită și se aruncă pentru a acoperi. Se lasă deoparte 30 de minute.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați frunzele de curry și fâșiile de pandan. Se amestecă ceapa. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Se amestecă cuburile de vită și se gătește până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute. Se amestecă bățul de scorțișoară, păstăile de cardamom și cuișoarele.
Adăugați pasta de roșii și apa și amestecați bine.
Se fierbe la foc mic, acoperit, la foc mic timp de 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă. Verificați curry-ul la fiecare jumătate de oră; poate fi necesar să adăugați mai multă apă (până la 1 cană) dacă curry-ul este prea uscat și se lipeste de tigaie.
Se adaugă laptele de cocos și se încălzește. Gustați și reglați condimentele înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.