Curry De Vită De Bază

Curry De Vită De Bază
Curry de vită de bază ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 214 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pudra de curry, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curry De Pui De Bază, Sos de curry de bază, și Curry indian de bază cu Paneer.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc
Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate apetisantă și un miez mineral picant.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista