Curry de pui Roy ' s Homestyle

Roy ' s Homestyle Chicken Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 604 calorii, 26g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sos de pește asiatic, ulei de salată, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui, Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui, și Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați pielea de pui. Clătiți puiul și uscați-l.
Puneți o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare.
Adăugați ulei și rotiți pentru a acoperi tigaia; când este fierbinte, adăugați pui și rumeniți pe fiecare parte, aproximativ 5 minute în total.
Transferați puiul în farfurie.
Între timp, tăiați și aruncați capătul rădăcinii și frunzele exterioare grosiere de iarbă de lămâie.
Tăiați tulpina în secțiuni de 4 inci și zdrobiți cu un ciocan sau marginea tocită a unui cuțit.
Pentru tigaie, adăugați lapte de cocos, pastă de curry și zahăr. Se amestecă până când amestecul este amestecat fără probleme. Se amestecă 1 lingură de sos de pește și se adaugă iarbă de lămâie, ghimbir și usturoi.
Se încălzește până la fierbere.
Puneți deoparte 4 dintre cele mai frumoase frunze de busuioc; adăugați restul în tigaie împreună cu puiul. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 15 minute. Întoarceți puiul, acoperiți și continuați să fierbeți până când puiul nu mai este roz la os (tăiat pentru a testa), cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ridicați puiul din sos și puneți-l pe un platou; păstrați cald. Cu o lingură cu fante, îndepărtați iarba de lămâie, usturoiul, ghimbirul și busuiocul, dacă doriți. Dacă doriți sosul suficient de gros pentru a acoperi puiul într-un strat catifelat, fierbeți și amestecați pentru a reduce ușor.
Se toarnă sosul peste pui și se presară cu frunzele de busuioc rămase. Condimentează după gust cu sos de pește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte