Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry-ul de pui malaezian al lui Gordon Ramsay. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 499 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,54 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lemongrass, cm bucată gingerroot, zahăr de palmier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tikka Masala a lui Gordon Ramsay, Salata de quinoa a lui Gordon Ramsay, și Cheesecake-ul copt din New York al lui Gordon Ramsay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pasta de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
2
Puneți usturoiul, ardeii iute, iarba de lămâie, ghimbirul și șalotele într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă. (Sau puteți folosi un pistil și mortar).Apoi, încălziți uleiul într-o tigaie mare pe bază de greutate. Sfat în pasta de curry cu 1 linguriță de turmeric măcinat și amestecați la foc mediu câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Pastă De Curry
Elixirul G
1 Cană De Usturoi Tocat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mortar și Pistil
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând timp de 5 minute.Condimentați bucățile de pui cu sare și piper și adăugați în tigaie, amestecând pentru a acoperi pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați frunzele de tei, bățul de scorțișoară, anasonul stelat, laptele de cocos, bulionul, zahărul, soia și sosurile de pește și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți ușor timp de o jumătate de oră până la o oră până când puiul este fraged.Îndepărtați orice exces de ulei de pe suprafața curry-ului. Gustați adăugați sare și piper dacă credeți că are nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De Tei
Chile Scotch Bonet, Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
5
Adăugați fasolea și acoperiți încă câteva minute până când fasolea este tender.To serviți, împrăștiați frunzele de coriandru peste curry și serviți cu orez și roti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.