Curry de pui malaezian al lui Gordon Ramsay

Curry de pui malaezian al lui Gordon Ramsay
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry-ul de pui malaezian al lui Gordon Ramsay. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 499 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,54 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lemongrass, cm bucată gingerroot, zahăr de palmier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tikka Masala a lui Gordon Ramsay, Salata de quinoa a lui Gordon Ramsay, și Cheesecake-ul copt din New York al lui Gordon Ramsay pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pasta de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
2
Puneți usturoiul, ardeii iute, iarba de lămâie, ghimbirul și șalotele într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă. (Sau puteți folosi un pistil și mortar).Apoi, încălziți uleiul într-o tigaie mare pe bază de greutate. Sfat în pasta de curry cu 1 linguriță de turmeric măcinat și amestecați la foc mediu câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Pastă De CurryPastă De Curry
Elixirul GElixirul G
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mortar și PistilMortar și Pistil
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând timp de 5 minute.Condimentați bucățile de pui cu sare și piper și adăugați în tigaie, amestecând pentru a acoperi pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați frunzele de tei, bățul de scorțișoară, anasonul stelat, laptele de cocos, bulionul, zahărul, soia și sosurile de pește și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți ușor timp de o jumătate de oră până la o oră până când puiul este fraged.Îndepărtați orice exces de ulei de pe suprafața curry-ului. Gustați adăugați sare și piper dacă credeți că are nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De TeiFrunze De Tei
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Adăugați fasolea și acoperiți încă câteva minute până când fasolea este tender.To serviți, împrăștiați frunzele de coriandru peste curry și serviți cu orez și roti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
RotiRoti

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateGreu
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista