Curry De Pește Roșu

Curry De Pește Roșu
Rețeta Curry de pește roșu ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră. Acest fel principal are 385 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 6 și costă $3.85 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână turmeric, cayenne, frunze de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până tamarind ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de Ziua Îndrăgostiților ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Pește cu crustă de Curry, și Tocană de pește Curry roșu cu Berbec Rau pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie foarte mare, adâncă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați frunzele de curry și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
3
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați șalotele, ghimbirul și ardeii iute și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați coriandrul, turmericul și cayenne și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
6
Adăugați piureurile de tamarind și roșii și fierbeți la foc mic până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Condimentează fileurile de tilapia cu sare și piper negru și cuibărește-le în sos. Acoperiți și fierbeți la foc moderat, rotind o dată, până când peștele este doar gătit, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Transferați peștele în farfurii și lingurați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Se ornează cu frunzele de coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate33
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista