Curry de linte și cartofi dulci
Rețeta de linte și Curry de cartofi dulci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 432 calorii, 20g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,51 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, chimen măcinat, igname și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Linte Curry De Cartofi Dulci, CURRY DE LINTE ȘI CARTOFI DULCI, și Linte și curry de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecați ceapa și usturoiul în ulei des până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute.
Între timp, Sortați lintea și aruncați resturile, apoi clătiți și scurgeți lintea.
Adăugați linte, cartofi dulci, pudră de curry, chimen, 1 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și bulion în amestecul de ceapă. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când lintea este fragedă pentru a mușca și cartofii dulci sunt fragede când sunt străpunse, 25 până la 30 de minute.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Garnisiți cu mentă tocată.