Curry de creveți aromatici și caju

Curry de creveți aromatici și caju
Curry aromat de creveți și caju ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 533 calorii, 34G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 123 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită orez și pâine indiană, ghimbir de mărimea degetului mare, roșii și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți Biryani (creveți în orez indian aromat și aromat), Curry aromat de pui, și Curry De Creveți Tigru De Nucă De Cocos (Thengai Konju Curry).

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, ghimbirul, usturoiul, ardeii iute și tulpinile de coriandru într-un mic robot de bucătărie sau pistil și mortar și amestecați cu o pastă. Între timp, încălziți untul sau ghee-ul și uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
GheeGhee
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mortar și PistilMortar și Pistil
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pasta în tigaie și amestecați-o timp de 5 minute pentru a se înmuia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați garam masala și gătiți încă 2 minute până când este aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
4
Între timp, prăjiți nucile de caju într-o tigaie mică până devin aurii. Introduceți jumătate în robotul de bucătărie și amestecați până la măcinat fin. Puneți deoparte restul de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați în tigaie caju amestecat, roșiile și bulionul de pui. Se condimentează și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit cu un capac, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați creveții și gătiți încă 2-3 minute până devin roz, apoi adăugați iaurtul și smântâna dublă și amestecați bine. Se împrăștie cu frunzele de coriandru și restul de nuci de caju și se servește cu orez și pâine naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
CajuCaju
NaanNaan
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista