Curry de cartofi și mazăre (Aloo Matar)

Curry de cartofi și mazăre (Aloo Matar)
Reteta de cartofi și mazăre Curry (Aloo Matar) ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 1 oră. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, mazăre, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 340 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Aloo Matar curry , cum se face Aloo matar | Aloo matar sos, Aloo Matar: Pean Indian și Curry de cartofi, și aloo Gobi matar, cum se face Aloo Gobi matar curry.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați Roșia, usturoiul și ghimbirul. Puree până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o tigaie mare din fontă setată la foc mediu, adăugați scorțișoara, cuișorul și cardamomul. Prăjiți uscat, amestecând constant, până când este foarte parfumat, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă uleiul de canola și se adaugă semințele de chimen. Când semințele de chimen încep să sfârâie, adăugați ceapa. Se amestecă bine până când ceapa este acoperită uniform cu uleiul parfumat. Întoarceți focul la mediu-mare și gătiți până când ceapa abia începe să se rumenească, două până la patru minute. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați cartofii tăiați în cuburi și gătiți, amestecând des, timp de trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Se toarnă conținutul blenderului și se amestecă până se încorporează. Apoi adăugați sarea, turmericul, piperul de cayenne și 1/4 cană de apă. Se amestecă până când totul este combinat, apoi se reduce căldura la mediu. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand cartofii incep sa devina fragezi, iar uleiul incepe sa se separe de sos, aproximativ 12 minute. Poate fi necesar să reduceți căldura la minim pentru a nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
TurmericTurmeric
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă încă două căni de apă și mazărea. Mențineți un foc mic până când cartofii sunt complet fierți, aproximativ 10 minute. Adăugați crema și garam masala și fierbeți ușor încă două minute. Condimentează după gust cu mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se ornează cu frunze proaspete de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista