Reteta ierburi proaspete și Curry Tofu este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 523 calorii, 18g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, pudră de curry, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tofu cu ierburi italiene la cuptor + Cum să presezi Tofu ca un campion, Tofu Yam Curry, și Plăcintă Cu Oală De Curry Cu Tofu.
Instrucțiuni
1
Tăiați tofu în 16 dreptunghiuri în formă de domino husky (fiecare aproximativ 1 in. wide, 1 1/2 în. lung, și 1 în. gros). Puneți tofu într-un castron larg și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă 1 linguriță. sare cu 2 căni de apă foarte fierbinte sau doar fiartă și se toarnă peste tofu pentru a acoperi doar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Transferați tofu pe un strat dublu de prosoape de hârtie așezate pe o farfurie și lăsați să se scurgă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Între timp, încălziți 2 linguri. ulei într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu. Prăjiți șalotele, amestecând ocazional, până devin aurii, 9 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați usturoiul și frunzele de curry și prăjiți 2 până la 3 minute, amestecând continuu, până când sunt ușoare și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Usturoi
7
Se adaugă pudra de curry, se ia de pe foc și se amestecă pentru a aromatiza condimentele. Folosind o lingură cu fante sau un skimmer, transferați condimentele într-un castron, lăsând cea mai mare parte a uleiului parfumat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Condimente
Condimente
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Skimmer
Bol
Tigaie
8
Ștergeți tofu uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, pentru a filma fundul și încălziți la mediu-mare. Se prăjește tofu, întorcându-se o dată, până devine auriu, 4 până la 5 minute (nu va fi crocant).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Reduceți ușor căldura și returnați toate, cu excepția a 1 lingură. amestec de șalotă la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați lapte de cocos, lăstari de bambus și zahăr de palmier. Aduceți la foc mic și gătiți 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Bambus
Lapte De Cocos
Zahăr De Palmier
12
Adăugați bok choy și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă ușor sosul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Bok Choy
13
Se transferă într-un castron de servire și se acoperă cu ierburi și restul de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
15
* Găsiți frunze de curry pe piețele indiene. Zahăr de palmierun zahăr negru nerafinat obținut din seva de palmier sau suc de trestie de zahărare o aromă moscată, ușor asemănătoare melasei. De obicei vine în discuri dure; tăiați așchii cu un cuțit ascuțit înainte de măsurare. Găsiți-l la magazinele alimentare bine aprovizionate și pe piețele asiatice sau Latino (pe piețele indiene, se numește jaggery, iar pe piețele Latino, piloncillo).
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.