Curry cu ierburi proaspete și Tofu

Curry cu ierburi proaspete și Tofu
Reteta ierburi proaspete și Curry Tofu este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 523 calorii, 18g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, pudră de curry, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tofu cu ierburi italiene la cuptor + Cum să presezi Tofu ca un campion, Tofu Yam Curry, și Plăcintă Cu Oală De Curry Cu Tofu.

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu în 16 dreptunghiuri în formă de domino husky (fiecare aproximativ 1 in. wide, 1 1/2 în. lung, și 1 în. gros). Puneți tofu într-un castron larg și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă 1 linguriță. sare cu 2 căni de apă foarte fierbinte sau doar fiartă și se toarnă peste tofu pentru a acoperi doar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Transferați tofu pe un strat dublu de prosoape de hârtie așezate pe o farfurie și lăsați să se scurgă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Între timp, încălziți 2 linguri. ulei într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu. Prăjiți șalotele, amestecând ocazional, până devin aurii, 9 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoiul și frunzele de curry și prăjiți 2 până la 3 minute, amestecând continuu, până când sunt ușoare și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
UsturoiUsturoi
7
Se adaugă pudra de curry, se ia de pe foc și se amestecă pentru a aromatiza condimentele. Folosind o lingură cu fante sau un skimmer, transferați condimentele într-un castron, lăsând cea mai mare parte a uleiului parfumat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
CondimenteCondimente
CondimenteCondimente
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SkimmerSkimmer
BolBol
TigaieTigaie
8
Ștergeți tofu uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, pentru a filma fundul și încălziți la mediu-mare. Se prăjește tofu, întorcându-se o dată, până devine auriu, 4 până la 5 minute (nu va fi crocant).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Reduceți ușor căldura și returnați toate, cu excepția a 1 lingură. amestec de șalotă la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați lapte de cocos, lăstari de bambus și zahăr de palmier. Aduceți la foc mic și gătiți 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De BambusMuguri De Bambus
Lapte De CocosLapte De Cocos
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
12
Adăugați bok choy și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă ușor sosul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Bok ChoyBok Choy
13
Se transferă într-un castron de servire și se acoperă cu ierburi și restul de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
15
* Găsiți frunze de curry pe piețele indiene. Zahăr de palmierun zahăr negru nerafinat obținut din seva de palmier sau suc de trestie de zahărare o aromă moscată, ușor asemănătoare melasei. De obicei vine în discuri dure; tăiați așchii cu un cuțit ascuțit înainte de măsurare. Găsiți-l la magazinele alimentare bine aprovizionate și pe piețele asiatice sau Latino (pe piețele indiene, se numește jaggery, iar pe piețele Latino, piloncillo).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr NerafinatZahăr Nerafinat
Frunze De CurryFrunze De Curry
PanelaPanela
MelasăMelasă
JaggeryJaggery
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista