Curry-Creveți De Nucă De Cocos
Curry-Creveți de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 356 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, pudră de curry, sos de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Creveți Curry de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos, și Curry De Creveți De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele de cocos, sosul de pește, sucul de lămâie, ardeiul gras, coriandrul tocat, zahărul și pudra de curry într-o farfurie de plăcintă de sticlă de 10 inci.
Adăugați creveții, acoperiți și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Aduceți apa la fierbere la foc mare într-un abur acoperit sau o oală suficient de mare pentru a ține placa de plăcintă. Purtați mănuși de cuptor, așezați cu grijă placa de plăcintă în abur. Acoperiți, reduceți focul la mediu și aburiți timp de 4 până la 6 minute sau până când creveții sunt doar fierți.
Folosind mănuși de cuptor, ridicați cu grijă capacul vaporului departe de dvs. și scoateți placa de plăcintă din abur.
Serviți creveții peste orezul brun.
Se ornează cu pene de lămâie și crenguțe de coriandru, dacă se folosește.
Retipărit cu permisiunea de a găti cu Accent asiatic de Ying Chang Compestine, Editura Houghton Mifflin Harcourt 2014.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.