Curry cremos de sfeclă roșie

Curry cremos de sfeclă roșie
Curry cremos de sfeclă roșie este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână ardei iute, ceapă și alte câteva ingrediente , îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Curry de vită și sfeclă roșie, Sfeclă verde Curry și o excursie la celălalt lac, și Curry de sfeclă roșie și carne de vită (Chukandar Gosht).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare cu capac, amestecați ceapa și gătiți timp de 8 minute până se înmoaie. Sfat în semințele de muștar și gătiți timp de 1 min până la prăjit. Se amestecă prin pasta de curry și sfârâie timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pastă De CurryPastă De Curry
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se amestecă sfecla roșie prin ceapa picantă, apoi se adaugă ardeiul iute, roșiile și 2 cutii de apă. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ocazional, până când sfecla roșie este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Scoateți capacul, ridicați focul și gătiți până când sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Scoateți focul, apoi amestecați migdalele, iaurtul și unele condimente. Se acoperă cu iaurt și se servește cu orez basmati, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
(23)(23)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Illahe Vineyards and Winery Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista