Curry Autentic De Vită Din Bangladesh

Curry Autentic De Vită Din Bangladesh
Reteta autentic Bangladesh carne de vită Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 2 ore și 15 minute. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 365 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, usturoiul, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi pasta de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Ananas Caramelizat Macadamia Nucă De Cocos Desert Congelat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Curry Autentic De Vită Din Bangladesh, Curry autentic și ușor de creveți, și Pui Autentic Karahi Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Amestecați usturoiul, ardeii verzi, pasta de ghimbir, semințele de cardamom, cuișoarele și bețișoarele de scorțișoară. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, inca 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
4
Amestecați chimenul, coriandrul, turmericul, praful de usturoi, ardeiul cayenne și apa în amestecul de ceapă. Se fierbe până când cea mai mare parte a apei s-a evaporat și amestecul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
ChimenChimen
CeapăCeapă
ApăApă
5
Se amestecă bucățile de chuck de vită până se acoperă cu amestec de condimente; se fierbe la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită și fragedă, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista