Curry Autentic De Vită Din Bangladesh

Reteta autentic Bangladesh carne de vită Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 2 ore și 15 minute. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 365 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, usturoiul, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi pasta de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Ananas Caramelizat Macadamia Nucă De Cocos Desert Congelat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Curry Autentic De Vită Din Bangladesh, Curry autentic și ușor de creveți, și Pui Autentic Karahi Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Amestecați usturoiul, ardeii verzi, pasta de ghimbir, semințele de cardamom, cuișoarele și bețișoarele de scorțișoară. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, inca 3-5 minute.
Amestecați chimenul, coriandrul, turmericul, praful de usturoi, ardeiul cayenne și apa în amestecul de ceapă. Se fierbe până când cea mai mare parte a apei s-a evaporat și amestecul s-a îngroșat.
Se amestecă bucățile de chuck de vită până se acoperă cu amestec de condimente; se fierbe la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită și fragedă, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.