Curmale Umplute Cu Nucă De Cocos Acoperite Cu Ciocolată (Crude, Vegane, Fără Gluten, Paleo)

Datele umplute cu nucă de cocos acoperite cu ciocolată (crude, vegane, fără Gluten, Paleo) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 20 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 169 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați g cacao, linguriță de scorțișoară, ml ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3616 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Nucă De Cocos Cu Ciocolată (Fără Gluten, Paleo + Vegan), Tartă Cu Ciocolată, Nucă De Cocos, Nuci De Macadamia (Fără Gluten, Paleo, Vegan), și Tartă cu Mousse de ciocolată cu crustă de cocos + flori de fructe proaspete (fără Gluten, Paleo + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie (sau se amestecă alternativ împreună cu mâna pentru o versiune mai texturată), combinați nuca de cocos mărunțită, ulei de cocos sirop de arțar vârf de sare și boabe de vanilie răzuite (sau scorțișoară dacă se utilizează). Procesați până când se formează o pastă netedă, lăsați-o deoparte.
Tăiați curmalele pe jumătate pe lungime pe o parte și îndepărtați groapa.
Umpleți o cantitate mică de amestec de nucă de cocos în fiecare dată și apăsați pentru a închide.
Puneți curmalele umplute în congelator pentru a se întări timp de 15-20 de minute.
Combinați uleiul de cocos topit cu pudra de cacao într-un castron de dimensiuni medii și bateți pentru a combina.
Adăugați sirop de arțar și un vârf de sare și bateți din nou pentru a încorpora până se omogenizează.Înmuiați curmalele reci în ciocolată.
Rulați fiecare pentru a acoperi complet și apoi ridicați-l cu o furculiță, lăsând excesul de ciocolată să se scurgă înainte de a pune pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Presărați nucă de cocos mărunțită în plus deasupra fiecărei date acoperite cu ciocolată pe măsură ce mergeți.
Așezați datele terminate în frigider pentru a fi ferme.
Se servește rece sau se aduce la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de servire pentru o mușcătură mai moale.