Curcanul cu unt de plante al lui Tom Colicchio

Tom Colicchio ' s Herb-Butter Turkey ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1208 calorii, 141g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână Sage plus 5 crenguțe de salvie, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, gâturi și/sau aripi de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Curcanul cu unt de plante al lui Tom Colicchio din ' cartea de bucate Epicurioasă, Curcan Cu Unt De Ierburi, și Curcan Cu Unt Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și adâncă, la foc mare.
Adăugați gâturi și/sau aripi de curcan și saut până la maro intens, aproximativ 15 minute.
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și saut-ul până când legumele sunt maro intens, aproximativ 15 minute.
Adăugați 6 căni de bulion de pui și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit 45 de minute, amestecând ocazional.
Se toarnă baza de sos prin sita setată peste ceașcă de măsurare cu 4 căni, apăsând pe solide pentru a extrage lichid. Dacă este necesar, adăugați suficient bulion de pui la baza de sos pentru a măsura 4 căni. (Baza de sos poate fi pregătită cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți înainte de utilizare.)
Se amestecă 1/2 cană de unt și toate ierburile tocate într-un castron mic; condimentează untul de ierburi cu sare și piper.
Transferați 2 linguri generoase într-un alt castron mic și rezervați pentru sos; lăsați să stea la temperatura camerei.
Setați raftul în poziția cea mai de jos în cuptor și preîncălziți la 425 buc.F. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Începând de la capătul gâtului, glisați mâna între piele și carnea de sân pentru a slăbi pielea. Frecați 4 linguri de unt de plante peste carnea de sân sub piele.
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire.
Presărați generos cavitatea principală cu sare și piper.
Așezați 4 linguri de unt simplu și toate crenguțele de ierburi proaspete în cavitatea principală. Tuck sfaturi aripa sub. Legați picioarele împreună. Frecați untul de plante rămas în afara Turciei.
Presărați curcanul generos cu sare și piper.
Puneți curcanul în cuptor și prăjiți 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. curcan prăjit 30 de minute; se toarnă 1 cană de bulion și se adaugă 1 lingură de unt simplu în tigaia de prăjire. Prăjiți curcanul 30 de minute; ungeți cu sucuri de tigaie, apoi turnați 1 cană de bulion și adăugați 1 lingură de unt în tigaie. Acoperiți curcanul liber cu folie. Prajiti curcanul pana cand termometrul introdus in cea mai groasa parte a coapsei Inregistreaza 175 F, ungand cu sucuri de tigaie si adaugand 1 cana de bulion si 1 lingura de unt la tigaie la fiecare 45 de minute, cu aproximativ 1 ora 45 de minute mai mult.
Transferați curcanul în platou; lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
Strecurați sucurile de tigaie în castron; bateți în baza de sos. Topiți 2 linguri de unt de plante rezervate într-o cratiță mare și grea la foc mediu; adăugați făină și bateți constant până când rouxul se rumeneste, aproximativ 6 minute. Adăugați treptat amestecul de bază de suc de tigaie-sos; creșteți căldura și bateți constant până când sosul se îngroașă, fierbe și este neted. Reduceți căldura la mediu; fierbeți ușor până când sosul se reduce la 4 1/2 căni, amestecând des, aproximativ 10 minute. Condimentează sosul cu sare și piper.