Curcan vindecat cu zahăr și condimente

Curcanul vindecat cu zahăr și condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 582 calorii, 84G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți cuișoare măcinate, bulion suplimentar de pui, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Curcan vindecat cu condimente, Curcan vindecat cu zahăr brun cu sos de mere-Bourbon, și Curcan vindecat cu zahăr brun cu ciuperci sălbatice-sos de șalotă.
Instrucțiuni
Îndepărtați măruntaiele și gâtul; clătiți curcanul cu apă rece. Se usucă. Legați picioarele împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub.
Combinați zahărul brun și următoarele 6 ingrediente. Frecați peste curcan. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește 8 ore.
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie, cu pieptul în sus. Aranjați sferturi de ceapă în jurul curcanului.
Se toarnă 2 cutii bulion în partea de jos a tigaie.
Coaceți, acoperit ușor cu folie, la 325 timp de 1 1/2 ore. Descoperiți și coaceți încă 1 1/2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 18
(Acoperiți cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.)
Scoateți ceapa; aruncați, rezervând picăturile de tigaie.
Lăsați curcanul să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.
Combinați picăturile de tigaie și suficient bulion de pui pentru a egala 2 căni într-o cratiță la foc mediu.
Bateți făina și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până se îngroașă.