Curcan ușor începător cu umplutura ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 375 calorii, 48G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de unt, țelină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Umplutură Ușoară De Curcan, Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, și Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Clătiți curcanul, îndepărtați măruntaiele și puneți-le într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3
Se amestecă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți încet și amestecați țelina și ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se amestecă țelina, ceapa și bucățile de pâine prăjită în umplutură și se condimentează cu sare și piper. Scoateți ușor umplutura în cavitatea corpului curcanului și cavitatea gâtului. Frecați exteriorul curcanului cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Acoperiți ușor curcanul cu folie de aluminiu și prăjiți 3 1/2 până la 4 ore în cuptorul preîncălzit, până când cea mai groasă parte a coapsei ajunge la 180 de grade F (85 de grade C), iar interiorul umpluturii ajunge la 165 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Îndepărtați folia în ultima jumătate de oră de gătit pentru a rumeni pasărea.