Curcan umplut fiert cu sos Madeira

Curcan umplut fiert cu sos Madeira
Curcanul umplut fiert cu sos Madeira este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru 3,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 5 minute. Dacă aveți sercial madeira, sare și piper, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Friptură De Curcan Cu Sos De Madeira, Roast Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean, și Pulpe de pui umplute fierte în sos de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura: într-un robot de bucătărie amestecați carnea de porc și grăsimea. Cu motorul pornit, adăugați ouăle, câte 1 și combinați bine. Cu motorul încă în funcțiune, adăugați smântâna grea într-un flux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Transferați amestecul într-un castron mare și adăugați ingredientele rămase. Se răcește, acoperit, timp de cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Pregătirea pieptului de curcan: cu un cuțit ascuțit de dezosare, îndepărtați jumătățile de piept de curcan începând de la osul sânului și tăind de-a lungul cutiei toracice, folosind mișcări lungi și rapide, trăgând carnea departe de os în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Scoateți și rezervați fileurile (filetele) de pe partea inferioară a sânului.
5
Îndepărtați și aruncați orice tendon, tendon sau piele argintie. Rezervă
6
Pe o grosime dublă de pânză de brânză, aranjați pielea pieptului de curcan cu fața în jos, cu o parte lungă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
7
Presărați-l cu jumătate de cimbru și sare și piper, după gust. Neteziți 1/4 (aproximativ 1 cană) umplutura peste pieptul de curcan, lăsând o margine de 1 inch. Acoperiți umplutura cu un strat de șuncă. Acoperiți șunca cu o altă ceașcă de umplutură. Înjumătățiți unul dintre fileuri și înfășurați fiecare jumătate cu o bucată de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
8
Așezați fileurile înfășurate una lângă alta, cu capetele atingând, deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
9
Începând cu partea lungă a sânului cel mai apropiat de tine, rostogolește-l cu grijă departe de tine într-un cilindru. Îndoiți pânza de brânză pentru a o închide și răsuciți capetele, menținând forma cilindrului. Legați bine capetele cu sfoară. Repetați cu sânul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Uscați rulourile de curcan (balontine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
La 8 PruneLa 8 Prune
12
Într-o tigaie, încălziți untul și uleiul la foc moderat până când sunt fierbinți și în ea rumeniți curcanul, în pânză de brânză, aproximativ 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
13
Adăugați 6 căni stoc și buchet garni în tigaia de prăjire,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
14
Fierbeți curcanul, acoperit strâns cu folie, în mijlocul cuptorului, ungând ocazional timp de 1 1/2 ore sau până când temperatura internă este de 165 grade F și sucurile sale curg limpede atunci când sânul este înțepat cu o frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
15
Curcanul poate fi făcut cu 1 zi înainte până în acest moment și păstrat la frigider, acoperit, în lichidul de gătit. Pentru a reîncălzi, aduceți la fierbere la foc moderat, Ungeți și încălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F., ungând frecvent, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
16
Transferați curcanul într-un raft pentru a se răci. Desfă-l. Îndepărtați lichidul de fierbere și strecurați-l într-o cratiță. Într-un castron mic, combinați săgeata, Madeira și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
MadeiraMadeira
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
17
Aduceți lichidul strecurat la fierbere și amestecați amestecul de săgeată. Gatiti amestecul la foc moderat pana se ingroasa usor. Păstrați sosul cald, acoperit cu o rundă untă de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
18
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și tăiați jumătate din el în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
19
Transferați feliile și curcanul rămas într-un platou și serviți cald cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
20
Sugestii De Vinuri: Merlot, Hahn Estates;
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista