Curcan umplut cu lămâie, Oregano și ceapă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,98 USD pe porție. O porție conține 1049 calorii, 127g de proteine, și 50g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți șalotă, garnisiți: crenguțe de oregano; pene de lămâie, curcan 1 oră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Curcan umplut cu lămâie, Oregano și ceapă roșie, Curcan prăjit cu sare cu lămâie și Oregano, și De ce gătesc: piept de curcan prăjit cu lămâie și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in pozitia cea mai joasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună toate ingredientele de unt cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Clătiți curcanul în interior și în exterior, apoi uscați-l. Puneți curcanul pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Presărați cavitățile de curcan cu 1/2 linguriță de sare (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Începând de la cavitate mare, glisați ușor degetele între piele și carnea sânului și a picioarelor pentru a slăbi pielea, având grijă să nu rupeți pielea. Folosind o măsură de lingură, glisați 2 linguri de unt sub piele din fiecare jumătate de sân și 1 lingură pe fiecare toiag (6 linguri în total), împingând untul din lingură cu un deget pe exteriorul pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Topiți untul de lămâie rămas într-o cratiță mică la foc mediu. Aruncați pene de ceapă cu 2 linguri de unt de lămâie topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Lingura umplutura in cavitatea mare de curcan. Îndoiți pielea gâtului sub corp, apoi legați betisoarele împreună cu șnurul de bucătărie și puneți aripile sub corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
8
Periați curcanul peste tot cu jumătate din restul de unt de lămâie topit și presărați cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Prăjiți până când pielea devine maro aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. rotiți tigaia la 180 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Ungeți restul de unt de lămâie topit peste curcan și prăjiți încă 30 de minute. Ungeți curcanul și împrăștiați pene de ceapă în jurul acestuia, apoi prăjiți, ungeți curcanul și curcanul rotativ la 180 de grade la fiecare 30 de minute (dacă tigaia devine complet uscată, adăugați 1/2 cană de apă; dacă pielea devine prea întunecată, acoperiți curcanul cu folie) până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapselor (testați ambele; aproape, dar fără a atinge osul) înregistrează 170 de grade F și umplutura înregistrează cel puțin 165 de grade F, cu aproximativ 2 până la 2 1/2 ore în plus (Timp total de prăjire: 3 până la 3 1/2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Transferați curcanul și ceapa într-un platou, rezervând sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Lăsați curcanul să stea, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii de coapsă va crește la 175 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Așezați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați 1 cană de curcan și deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 2 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine în ceașcă de măsurare de 2 litri și se îndepărtează și se rezervă grăsimea. (Dacă utilizați un separator de grăsime, strecurați sucurile de tigaie prin sită în separator și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute. Turnați cu grijă sucurile de tigaie din separator în ceașcă de măsurare, rezervând grăsime.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Fasole Cannelloni, Scursa
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Amestecați făina și 6 linguri de grăsime rezervată (dacă nu aveți suficientă grăsime, adăugați unt) într-o cratiță medie grea, apoi gătiți roux la foc mediu, șoptind, până devine auriu pal, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați sucuri de tigaie și restul de 3 căni de stoc într-un flux rapid, amestecând constant pentru a preveni cocoloașele, apoi aduceți la fierbere, amestecând. Se amestecă orice suc de curcan din platou și se fierbe rapid, amestecând ocazional, până când sosul este îngroșat până la consistența dorită, 10 până la 12 minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Untul de lămâie poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat