Curcan Sărat Cu Arțar
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, curcanul sărat de arțar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 546 calorii, 70g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Rețete similare sunt Maple Bourbon Picioare De Curcan Sărate, Curcan de arțar sărat cu sos de smântână, și Curcan la grătar cu saramură de arțar, afumat cu lemn.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția curcanului, într-o oală mare și dați la fiert, amestecând până se dizolvă sarea.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Aliniați un vas mare cu o pungă de gunoi fără parfum și puneți curcanul în oală.
Se toarnă saramura răcită peste pasăre, se închide și se sigilează punga și se dă la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți curcanul din saramură, uscați bine și aruncați saramura.
Prăjiți curcanul așa cum ați face în mod normal, aproximativ 15 minute pe kilogram.
Lăsați să stea 30 de minute înainte de sculptură.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ferrari Perle cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.