Curcan prăjit de arțar și sos

Curcan prăjit de arțar și sos
Arțar friptură de curcan și sos necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 431 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 1,29 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 279 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Toaterețete necesită cidru de mere, frunze de dafin, maghiran și coajă de lămâie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încearcă Curcan prăjit suculent cu sos de arțar, Curcan prăjit glazurat cu sirop de arțar cu sos Riesling, și Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe cidrul de mere și siropul de arțar într-o cratiță grea la foc mediu-mare până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 din cimbru și maghiran și toată coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MaghiranMaghiran
CimbruCimbru
3
Adăugați untul sau margarina și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați sare și piper măcinat după gust. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește (siropul se poate face cu până la 2 zile înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SiropSirop
SareSare
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați raftul cuptorului în cea mai joasă treime a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Spălați și uscați curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
8
Așezați curcanul într-o tigaie mare. Glisați mâna sub pielea sânului pentru a slăbi pielea sânului. Frecați 1/2 cană din amestecul de unt de arțar sub pielea sânului. Dacă intenționați să umpleți curcanul, faceți-o acum. Frecați 1/4 cană din amestecul de unt de arțar peste exteriorul curcanului. Cu șirul de bucătărie legați picioarele de curcan împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Aranjați ceapa tocată, țelina tocată și morcovul tocat în jurul curcanului în tigaia de prăjire. Dacă se dorește, gâtul și măruntaiele pot fi adăugate la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Presărați restul de cimbru și maghiran peste legume și turnați bulionul de pui în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
LegumeLegume
MaghiranMaghiran
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Prăjiți curcanul la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și acoperiți curcanul lejer cu folie (partea strălucitoare spre curcan). Continuați să prăjiți până când este foarte fraged, ungând ocazional cu sucuri de tigaie. Aproximativ 3 până la 4 ore neumplute, 4 până la 5 ore umplute. Perforați articulația piciorului cu o furculiță, dacă sucurile curg limpede sau slab roz, atunci curcanul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Transferați curcanul într-un platou și cove cu folie. Rezervați amestecul de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
13
Pentru a face sos: strecurați sucurile de tigaie într-o ceașcă de măsurare. Lingură de grăsime din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
14
Adăugați suficient stoc de pui pentru a face 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
15
Transferați lichidul într-o cratiță grea și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Se amestecă 3 linguri din amestecul de unt de arțar rezervat cu făina într-un castron mic pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Bateți amestecul în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
18
Adăugați cimbru proaspăt tocat și frunza de dafin. Se fierbe până se reduce și se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
19
Adăugați coniac de mere dacă doriți și condimentați cu sare și piper măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Brandy De MereBrandy De Mere
SareSare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate21
Revista