Curcan prăjit cu portocale și arțar cu sos de măruntaie

Curcan prăjit cu portocale și arțar cu sos de măruntaie
Curcan prăjit cu portocale și arțar cu sos de măruntaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 510 calorii, 71G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de pasăre, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan umplut prăjit cu sos de măruntaie, Sos De Curcan, și Marmeladă-curcan glazurat și sos de măruntaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3/4 cană suc de portocale și 1/4 cană sirop într-o cratiță mică; aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți măruntaiele (inclusiv ficatul) și gâtul din curcan și lăsați-le deoparte. Clătiți bine curcanul cu apă rece și uscați-l. Legați capetele picioarelor de coadă cu șnur sau puneți clapa de piele în jurul cozii. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
FicatFicat
ApăApă
5
Presărați condimente de pasăre, 1 lingură de coajă de portocală rasă, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în cavitatea corpului și pe pasăre. Umpleți cavitatea curcanului cu sferturi portocalii și sferturi de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
SareSare
6
Așezați curcanul pe un raft acoperit cu spray de gătit și așezați raftul pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Coaceți curcanul la 375 timp de 45 de minute. Ungeți curcanul cu amestecul de suc de portocale; acoperiți curcanul ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți curcanul încă 2 ore și 15 minute sau până când termometrul înregistrează 180, ungând curcanul la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Lăsați curcanul să stea 10 minute; puneți tigaia și picăturile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
În timp ce curcanul se coace, topiți margarina într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați mănuși rezervate șigât; saut 2 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
12
Adăugați apă și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
13
Adăugați ficat; fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
14
Îndepărtați măruntaiele, gâtul și ficatul din amestecul de bulion; tăiați ficatul și reveniți la tigaie. Aruncați măruntaiele și gâtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați amestecul de bulion în partea de jos a tăvii de carne, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
16
Îndepărtați grăsimea de pe suprafață cu o lingură.
17
Se toarnă amestecul de bulion într-o cratiță; adăugați 2 linguri de suc de portocale și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa. Aruncați pielea din curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
18
Serviți sosul cu curcan; garnisiți cu ierburi proaspete și struguri, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
StruguriStruguri
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate33
Revista