Curcan prăjit cu portocale și arțar cu sos de măruntaie
Curcan prăjit cu portocale și arțar cu sos de măruntaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 510 calorii, 71G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de pasăre, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan umplut prăjit cu sos de măruntaie, Sos De Curcan, și Marmeladă-curcan glazurat și sos de măruntaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3/4 cană suc de portocale și 1/4 cană sirop într-o cratiță mică; aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți măruntaiele (inclusiv ficatul) și gâtul din curcan și lăsați-le deoparte. Clătiți bine curcanul cu apă rece și uscați-l. Legați capetele picioarelor de coadă cu șnur sau puneți clapa de piele în jurul cozii. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Ficat
Apă
5
Presărați condimente de pasăre, 1 lingură de coajă de portocală rasă, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în cavitatea corpului și pe pasăre. Umpleți cavitatea curcanului cu sferturi portocalii și sferturi de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De Curte
Coaja De Portocala
Portocaliu
Piper
Toată Turcia
Ceapă
Sare
6
Așezați curcanul pe un raft acoperit cu spray de gătit și așezați raftul pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Toată Turcia
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Pentru Pui
7
Coaceți curcanul la 375 timp de 45 de minute. Ungeți curcanul cu amestecul de suc de portocale; acoperiți curcanul ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Coaceți curcanul încă 2 ore și 15 minute sau până când termometrul înregistrează 180, ungând curcanul la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Lăsați curcanul să stea 10 minute; puneți tigaia și picăturile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
În timp ce curcanul se coace, topiți margarina într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați mănuși rezervate șigât; saut 2 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
12
Adăugați apă și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
13
Adăugați ficat; fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
14
Îndepărtați măruntaiele, gâtul și ficatul din amestecul de bulion; tăiați ficatul și reveniți la tigaie. Aruncați măruntaiele și gâtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ficat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați amestecul de bulion în partea de jos a tăvii de carne, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Sita
Bol
Tigaie
16
Îndepărtați grăsimea de pe suprafață cu o lingură.
17
Se toarnă amestecul de bulion într-o cratiță; adăugați 2 linguri de suc de portocale și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa. Aruncați pielea din curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Toată Turcia
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
18
Serviți sosul cu curcan; garnisiți cu ierburi proaspete și struguri, dacă doriți.