Curcan prăjit cu parfum de ierburi cu umplutură de pâine de porumb
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Curcanul prăjit parfumat cu ierburi cu umplutură de pâine de porumb ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Curcan prăjit cu parfum de ierburi cu umplutură de pâine de porumb, Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb, și Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.în tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti telina si ceapa in unt aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant-fraged; se ia de pe foc. Într-un castron mare, amestecați amestecul de țelină și ingredientele de umplutură rămase până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Umpleți curcanul chiar înainte de prăjire, nu înainte de timp. Umpleți ușor zona osiei cu umplutură. Fixați pielea gâtului în spate cu frigărui. Ori aripi peste spate cu sfaturi atinge. Umpleți ușor cavitatea corpului. (Nu împachetați-umplutura se va extinde în timpul gătitului.) Tuck copane sub banda de piele la coada, sau cravată împreună cu șir grele, apoi cravată la coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, 1 lingură de salvie, 1 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și usturoiul; frecați în pielea de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Ungeți cu 1/4 cană de unt. Nu adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați termometrul pentru carne în partea cea mai groasă a mușchiului coapsei, astfel încât termometrul să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Prăjiți descoperit 4 până la 5 ore, periați cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute, până când termometrul citește 74° și toiagele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Termometrul plasat în centrul umpluturii ar trebui să citească165.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați folia lejer peste curcan când începe să devină aurie. Când curcanul este terminat cu două treimi, tăiați banda de piele sau îndepărtați sfoara sau frigăruia care ține picioarele. Când curcanul este gata, așezați-l pe platoul cald și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute pentru cea mai ușoară sculptură. În timp ce curcanul stă în picioare, pregătiți sos infailibil, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Pentru a servi, garnisiți curcanul cu crenguțe proaspete de ierburi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.