Curcan prăjit cu morcovi și ceapă eșalotă

Curcan prăjit cu morcovi și ceapă eșalotă
Curcan prăjit cu morcovi și ceapă eșalotă este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 487 calorii, 60g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi pentru copii, piept de curcan pe os, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Încercați Morcovi prăjiți, păstârnac și ceapă eșalotă, Fenicul Prăjit, Morcovi Și Ceapă Eșalotă, și Păstârnac, Morcov Și Ceapă Eșalotă Prăjită Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați de-a lungul 1 parte a sternului, apoi în jos de-a lungul coastelor; trageți ușor și tăiați carnea departe de os pentru a tăia pieptul de pe carcasă. Faceți același lucru pentru a îndepărta celălalt sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Condimentează sânii de curcan pe ambele părți cu o cantitate generoasă de sare și piper. Puneți o tigaie mare pe aragaz la foc mediu și faceți-o bună și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Stropiți tigaia cu un număr de 3 ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați câteva frunze de salvie și amestecați pentru a aroma uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
6
Așezați sânii în uleiul fierbinte, cu pielea în jos și gătiți timp de aproximativ 5 minute până când pielea începe să se fixeze și să fie crocantă. Întoarceți sânii și împingeți-i în partea 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
7
Adăugați șalotele, morcovii și o mână de frunze de salvie în tigaie și amestecați pentru a acoperi cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Presărați legumele cu sare și piper. Lipiți tigaia în cuptorul încins și prăjiți aproximativ 30 de minute până când temperatura internă a curcanului ajunge la 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu, iar șalotele și morcovii sunt fragede și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Puneți tigaia de prăjire peste 2 arzătoare, la foc mediu. Se amestecă făina cu o lingură de lemn. Apoi amestecați treptat în stoc, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toate bucățile rumenite. Dă sosului o stoarcere de lămâie și condimentează, după gust, cu sare și piper. Feliați curcanul și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista