Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu ierburi. Această rețetă face 12 porții cu 633 calorii, 72g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, bulion de pui din cutii de carton, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Spălați curcanul, în interior și în exterior și uscați bine. Înveliți în interior și în exterior cu ulei de măsline. Condimentați curcanul la exterior cu sare și piper, apăsându-l pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Așezați 2 crenguțe de rozmarin, 1 crenguță de cimbru, 1 crenguță de salvie, 1 crenguță de oregano și jumătăți de lămâie în interiorul cavității curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Așezați raftul de răcire sau raftul de prăjire în partea inferioară a tăvii mari de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Așezați curcanul pe raft și aranjați morcovii, țelina și ierburile rămase pe fundul tigaiei în jurul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă 4 căni (1 cutie) bulion de pui și apă peste legume și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
7
Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee (introdus adânc în coapsă, dar departe de os) citește 74° și sucurile din coapsă curg limpede atunci când sunt străpunse cu o furculiță, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore, ungând cu bulion de tigaie la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți curcanul din tigaie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta. Strecurați și rezervați sucurile de tigaie și aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
În timp ce curcanul se odihnește, faceți sosul. Într-o cratiță medie grea, gătiți făina și untul la foc mediu timp de 3 până la 4 minute sau până când se formează un roux blond.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
10
Adăugați sucuri de tigaie și 4 căni (1 cutie) de bulion de pui; se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți focul și lăsați să fiarbă până se îngroașă și gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Sculptați curcanul după dorință și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt