Curcan Prăjit Cu Ierburi

Curcan Prăjit Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu ierburi. Această rețetă face 12 porții cu 633 calorii, 72g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, bulion de pui din cutii de carton, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Spălați curcanul, în interior și în exterior și uscați bine. Înveliți în interior și în exterior cu ulei de măsline. Condimentați curcanul la exterior cu sare și piper, apăsându-l pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Așezați 2 crenguțe de rozmarin, 1 crenguță de cimbru, 1 crenguță de salvie, 1 crenguță de oregano și jumătăți de lămâie în interiorul cavității curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Așezați raftul de răcire sau raftul de prăjire în partea inferioară a tăvii mari de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați curcanul pe raft și aranjați morcovii, țelina și ierburile rămase pe fundul tigaiei în jurul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă 4 căni (1 cutie) bulion de pui și apă peste legume și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee (introdus adânc în coapsă, dar departe de os) citește 74° și sucurile din coapsă curg limpede atunci când sunt străpunse cu o furculiță, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore, ungând cu bulion de tigaie la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți curcanul din tigaie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta. Strecurați și rezervați sucurile de tigaie și aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
În timp ce curcanul se odihnește, faceți sosul. Într-o cratiță medie grea, gătiți făina și untul la foc mediu timp de 3 până la 4 minute sau până când se formează un roux blond.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați sucuri de tigaie și 4 căni (1 cutie) de bulion de pui; se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți focul și lăsați să fiarbă până se îngroașă și gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Sculptați curcanul după dorință și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Revista