Curcan prăjit cu glazură de Pecan-Bourbon prăjită

Curcan prăjit cu glazură de Pecan-Bourbon prăjită
Curcan prăjită cu prajit Pecan-Bourbon glazura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 172g de proteine, 118g de grăsime, și un total de 2198 calorii. Pentru $ 6.51 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți melasă, sare, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt Pecan glazura ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan prăjit cu miere, Bourbon și glazură de Pecan prăjită, Șuncă cu Bourbon, melasă și glazură de Pecan, și Șuncă cu Bourbon, melasă și glazură de Pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un mic bol de amestecare combinați toate ingredientele
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Clătiți bine și uscați bine curcanul. Puneți aripile sub corp și așezați curcanul într-o tigaie. Frecați amestecul de unt peste tot curcanul. Chestii, dacă se dorește. Prăjiți timp de 18 minute pe kilogram (inclusiv greutatea de umplutură, dacă utilizați). Curcanul se face atunci când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei și adânc în umplutură înregistrează 165 grade F și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Scoateți din cuptor și cort liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de sculptură.
6
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Când untul începe să buleze, amestecați jumătățile de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lăsați jumătățile de pecan să se prăjească ușor în unt până capătă o culoare ușor prăjită. Apoi adăugați zahărul, melasa și mierea și amestecați până se topește zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
MelasăMelasă
UntUnt
MiereMiere
ZahărZahăr
8
Se toarnă bourbonul, se ridică focul și se aduce la fierbere. Coborâți focul și fierbeți timp de 5 minute până când glazura este netedă, cu excepția pecanelor, desigur, și siropoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Nuci PecanNuci Pecan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Lăsați glazura să se răcească ușor și apoi turnați-o peste curcanul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Serviți orice glazură suplimentară în partea de la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate47
Revista