Curcan prăjit cu crustă de Prosciutto-alune

Curcan prăjit cu crustă de Prosciutto-alune
Friptura de curcan cu crustă de Prosciutto-alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 201G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1757 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți cimbru, rozmarin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură de curcan și Prosciutto Pizza, Umplutură De Pere, Prosciutto Și Alune, și Plăcintă cu mere Pippin cu crustă de alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă alune, oțet, cimbru, piper zdrobit, usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
3
Se amestecă în prosciutto și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ProsciuttoProsciutto
1
Topiți 2 linguri de unt de prosciutto în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați gât, inimă, pipotă, șalotă și frunze de dafin; se sotează până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați vin, cimbru și rozmarin; se fierbe până când lichidul se reduce aproape la glazură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CimbruCimbru
VinVin
4
Adăugați 4 căni de bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când măruntaiele și gâtul sunt fragede, aproximativ 1 oră. Aruncați frunza de dafin și crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BulionBulion
CimbruCimbru
5
Transferați gâtul și măruntaiele pe suprafața de lucru. Tăiați suficiente mănuși pentru a măsura 1 cană.
6
Scoateți carnea din gât și tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Combinați carnea de gât și măruntaiele tocate în castron cu bulion din oală. (Baza de unt și sos de Prosciutto poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți untul; aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. Se răcește baza de sos până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
UntUnt
BulionBulion
SosSos
BazaBaza
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Setați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 163°. clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Începând de la capătul gâtului, glisați mâna între piele și piept, coapsă și carne de picior pentru a slăbi pielea. Puneți deoparte 1/4 cană de unt de prosciutto pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți 1 cană de unt de prosciutto peste carnea de curcan sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De CurcanCarne De Curcan
ProsciuttoProsciutto
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3
Întindeți 1 cană de unt de prosciutto în afara Turciei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Toată TurciaToată Turcia
4
Presărați curcanul în interior și în exterior cu sare și piper; așezați pe raftul setat într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Așezați ceapa și următoarele 4 ingrediente în cavitatea principală a curcanului. Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
6
Friptură de curcan descoperit 1 1/2 ore. Cort curcan cu folie; adăugați 2 căni de bulion în tigaie. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 79°, ungând ocazional cu picături de tigaie și adăugând mai mult bulion în tigaie, cu aproximativ 2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Se transferă pe platou; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
9
Strecurați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare cu 8 căni; lingură grăsime deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
10
Adăugați baza de sos rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
BazaBaza
11
Adăugați suficient bulion de pui la amestec pentru a măsura 5 căni în total. Topiți 1/4 cană de unt de prosciutto rezervat în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
ProsciuttoProsciutto
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați făină; bateți 1 minut. Adăugați treptat amestecul de pan-suc, amestecând constant. Se fierbe, amestecând frecvent, până când sosul este foarte ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
13
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate58
Revista