Friptura de curcan cu crustă de Prosciutto-alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 201G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1757 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți cimbru, rozmarin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură de curcan și Prosciutto Pizza, Umplutură De Pere, Prosciutto Și Alune, și Plăcintă cu mere Pippin cu crustă de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți untul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă alune, oțet, cimbru, piper zdrobit, usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Oțet
Usturoi
Piper
Cimbru
Sare
3
Se amestecă în prosciutto și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Prosciutto
1
Topiți 2 linguri de unt de prosciutto în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați gât, inimă, pipotă, șalotă și frunze de dafin; se sotează până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați vin, cimbru și rozmarin; se fierbe până când lichidul se reduce aproape la glazură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Dressing Japonez De Susan Preparat
Cimbru
Vin
4
Adăugați 4 căni de bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când măruntaiele și gâtul sunt fragede, aproximativ 1 oră. Aruncați frunza de dafin și crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Bulion
Cimbru
5
Transferați gâtul și măruntaiele pe suprafața de lucru. Tăiați suficiente mănuși pentru a măsura 1 cană.
6
Scoateți carnea din gât și tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
7
Combinați carnea de gât și măruntaiele tocate în castron cu bulion din oală. (Baza de unt și sos de Prosciutto poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți untul; aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. Se răcește baza de sos până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Unt
Bulion
Sos
Baza
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Setați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 163°. clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Începând de la capătul gâtului, glisați mâna între piele și piept, coapsă și carne de picior pentru a slăbi pielea. Puneți deoparte 1/4 cană de unt de prosciutto pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Unt
Toată Turcia
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți 1 cană de unt de prosciutto peste carnea de curcan sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Curcan
Prosciutto
Unt
Kilograme De Mure (aproximativ
3
Întindeți 1 cană de unt de prosciutto în afara Turciei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Unt
Kilograme De Mure (aproximativ
Toată Turcia
4
Presărați curcanul în interior și în exterior cu sare și piper; așezați pe raftul setat într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Așezați ceapa și următoarele 4 ingrediente în cavitatea principală a curcanului. Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Ceapă
6
Friptură de curcan descoperit 1 1/2 ore. Cort curcan cu folie; adăugați 2 căni de bulion în tigaie. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 79°, ungând ocazional cu picături de tigaie și adăugând mai mult bulion în tigaie, cu aproximativ 2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Se transferă pe platou; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
9
Strecurați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare cu 8 căni; lingură grăsime deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
10
Adăugați baza de sos rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Baza
11
Adăugați suficient bulion de pui la amestec pentru a măsura 5 căni în total. Topiți 1/4 cană de unt de prosciutto rezervat în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Prosciutto
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați făină; bateți 1 minut. Adăugați treptat amestecul de pan-suc, amestecând constant. Se fierbe, amestecând frecvent, până când sosul este foarte ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.