Curcan la grătar cu quinoa tabbouleh și pansament tahini

Chargrilled Turcia cu quinoa tabbouleh & tahini dressing ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. O porție conține 394 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 132 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere limpede, coriandru, pastă de tahini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tabbouleh de legume prăjite cu pâine plată la grătar și pansament cu iaurt-Tahini, Tabbouleh de Quinoa cu sos de usturoi cu lămâie, și Salată de Quinoa cu pansament Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți quinoa într-o cratiță și turnați peste 600 ml apă. Acoperiți cu un capac și aduceți la fierbere. Întoarceți - vă și fierbeți până când apa s-a evaporat (la fel cum ați găti orezul) aproximativ 20 de minute. Scoateți capacul și lăsați să se răcească în timp ce pregătiți curcanul și salata.
Sfat castravetele, roșiile, ceapa de primăvară și ierburile într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă peste 1 lingură de ulei de măsline și suc de lămâie, se condimentează bine și se amestecă totul împreună.
Încălziți o tigaie și, când fumați fierbinte, frecați fripturile de curcan cu 1 linguriță de ulei de măsline. Gatiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte, in functie de grosime. Se amestecă împreună toate ingredientele pentru pansament împreună cu 3 lingurițe de apă. Aruncați quinoa împreună cu salata și aranjați pe farfurii.
Tăiați curcanul în felii groase, îngrămădiți-vă pe quinoa și stropiți peste pansament.