Curcan Jive Curcan Prăjit
Curcan Jive curcan prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 16,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 17203 calorii, 71G de proteine, și 1911g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sfoară de bumbac, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul la 350 F.
Dezghețați complet curcanul.
Îndepărtați măruntaiele și gâtul, rezervați pentru alte utilizări. Dacă este prezent, îndepărtați și aruncați orice bucăți de plastic, cum ar fi suportul pentru picioare și temporizatorul pop-up. Clătiți bine curcanul cu apă rece; cavitatea de scurgere. Uscați curcanul complet cu prosoape de hârtie. Frecați Generos partea din față și din spate a exteriorului curcanului cu frecarea uscată. Separați pielea care acoperă pieptul și introduceți frecarea uscată sub piele. Trageți pielea gâtului în spate și răsuciți vârfurile aripilor în spate, ținând pielea în poziție. Puneți picioarele sub banda de piele sau legați picioarele de coadă cu sfoară de bumbac sau sfoară de măcelar.
Așezați pieptul de curcan în jos pe un suport vertical conceput pentru prăjirea păsărilor. Purtați mănuși de protecție sau mănuși grele de cuptor și folosiți un cârlig sau un clește pentru a ține pasărea departe de dvs., coborâți foarte încet curcanul în ulei fierbinte. Fiți atenți la stropirea uleiului. Mențineți temperatura uleiului la aproximativ 350 de euro F. prăjiți curcanul timp de 3 1/2 minute pe kilogram. Ridicați încet din ulei și așezați-l pe o tavă sau o tavă din tablă metalică. Aveți grijă, deoarece uleiul fierbinte se va scurge din pasăre. Verificați pentru coacere. Introduceți un termometru cu citire instantanee în centrul sânului; se consideră că este făcut atunci când termometrul citește 170 F sau mai mult.
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați cu grijă cu un cuțit ascuțit.
* Nu vă injectați curcanul cu marinată, deoarece este apt să se adune sub piele și poate provoca apariția atunci când este coborât în ulei. Westbrooks de la Jive Turkey folosește doar frecări uscate sau umede. Times-Picayune cronicarul alimentar Marcelle Bienvenue face uneori fante în sân și umple în bucăți de ardei gras, ceapă și usturoi, apoi freacă pielea cu cayenne.• Dacă vă prăjiți curcanul într-un coș, asigurați-vă că întoarceți curcanul la fiecare zece minute cu o furculiță cu mâner lung pentru a preveni lipirea.* Puteți înlocui orice ulei cu un punct de fum ridicat pentru uleiul de arahide, cum ar fi șofranul sau uleiul de canola. (Unii Sud-Louisieni folosesc chiar untură!) Cu toate acestea, uleiul de arahide rămâne alegerea noastră de top pentru aroma delicioasă pe care o conferă.