Curcan Glazurat La Grătar

Curcanul glazurat la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 579 calorii, 70g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână glazură de crackle de zahăr brun, curcan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele Glazurate La Grătar La Cuptor, Muschi De Porc Glazurat Cu Citrice, și Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Glazurate Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime.
Îndepărtați mănușile și gâtul. Clătiți pasărea în interior și în exterior și uscați-o.
Frecați pielea de curcan cu ulei. Introduceți un termometru pentru carne direct în jos prin partea cea mai groasă a sânului până la os (dacă utilizați un termometru citit instantaneu, introduceți mai târziu).
Pregătiți grătarul pentru căldură medie indirectă (325 până la 350; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde): dacă folosiți cărbune, aprindeți 40 de brichete pe grătar. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă, aproximativ 20 de minute, se așează uniform pe părțile opuse ale grătarului de foc și se lasă să ardă la mediu.
Așezați o tavă de picurare din metal sau folie robustă (aproximativ 9 x 12 in. și 2 1/2 în. adânc) între cărbuni. La fiecare movilă de cărbuni, adăugați 5 Brichete acum și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți; dacă este necesar, păstrați grătarul descoperit câteva minute pentru a ajuta brichetele să se aprindă. Dacă utilizați gaz, scoateți grătarul de gătit și rotiți toate arzătoarele la înălțime. Închideți capacul și încălziți 10 minute. Apoi opriți 1 arzător și coborâți alte(e) la mediu. Setați o tavă de picurare din metal sau folie robustă pe arzătorul oprit. Înlocuiți grătarul de gătit. (Fie pentru cărbune, fie pentru gaz, dacă picăturile se aprind când capacul este deschis, adăugați puțină apă în tigaia de picurare).
Set curcan, piept în sus, pe gatit grătar peste tigaie picurare și capac gratar. Gatiti curcanul conform directiilor de glazura.
Folosind 2 spatule mari, transferați curcanul gătit într-un platou. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 până la 30 de minute.
Carve pasăre. Dacă coapsele sunt încă roz la articulație, puneți-le la microunde până când dispare rozitatea, 1 până la 3 minute.
Glazură de unt de salvie: într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de unt topit, 1 linguriță. frunze de salvie proaspete tocate și 2 linguri. suc proaspăt de lămâie. Când curcanul mai are aproximativ 45 de minute pentru a găti (temperatura sânului la os va fi de aproximativ 135 pentru păsările de până la 18 lbs. și aproximativ 145 pentru cele mai mari), ungeți adesea cu unt. Gatiti, alunecand benzi pliate de folie intre pasare si gratar daca marginile curcanului incep sa devina preaîntuneric, până când termometrul se înregistrează . Face suficient pentru un 12 - 24-lb. Turcia.
Pe 1/4-lb. servire (carne albă și întunecată cu glazură de piele și unt de salvie): calorii 243 (44% din grăsimi); proteine 32g; grăsime 12g (sat 9g); Carb 1g; fibre 0g; sodiu 97mg; Chol 97mg.
Chile Orange Glaze: într-un castron mic, combinați 3 linguri. ardei iute uscat din New Mexico sau California*, 1 cutie (12 oz.; 1 1/2 cani) concentrat de suc de portocale dezghețat, 2 linguri. coaja de portocală mărunțită fin și 1 linguriță. chimen măcinat. Când curcanul mai are aproximativ 20 de minute de gătit (temperatura sânului la os va fi de aproximativ 150 pentru păsările de până la 18 lbs. și aproximativ 155 pentru cele mai mari), acoperiți generos cu glazura. Gătiți, alunecând benzi pliate de folie între pasăre și grătar dacă marginile curcanului încep să devină prea întunecate și drapând orice alte zone întunecate cu folie, până când termometrul înregistrează 16
Face suficient pentru un 12 - 24-lb. Turcia.
* Găsiți ardei iute la sol în culoar Latino-alimente de supermarket.
Pe 1/4-lb. servire (carne albă și întunecată cu piele și glazură portocalie Chile: calorii 245 (37% din grăsimi); proteine 32g; grăsime 10g (sat 3G); Carb 7g; fibre 2G; sodiu 87mg; Chol 93mg.
Glazură de Crackle de zahăr brun: într-un castron mic, amestecați 2 căni ambalate zahăr brun deschis, 5 linguri. Muștar Dijon și 2 lingurițe. piper negru grosier și proaspăt măcinat. Când curcanul mai are aproximativ 45 de minute pentru a găti (temperatura sânului la os va fi de aproximativ 135 pentru păsările de până la 18 lbs. și aproximativ 145 pentru cele mai mari), răspândiți cu jumătate de glazură. Gatiti 20 de minute.
Periați cu glazura rămasă și gătiți, alunecând benzi pliate de folie între pasăre și grătar dacă marginile curcanului încep să se întunece prea mult și drapând orice alte zone întunecate cu folie, până când termometrul înregistrează 16
Face suficient pentru un 12 - 24-lb. Turcia.
Pe 1/4-lb. servire (carne albă și întunecată cu glazură de piele și zahăr brun): calorii 265 (34% din grăsimi); proteine 32g; grăsime 10g (sat 3G); Carb 9g; fibre 0g; sodiu 123mg; Chol 93mg.