Foarte simplu de manevrat friptură de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă $1.48 pe portie. O porție conține 340 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piper, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de coastă în picioare infailibilă cu sos de tigaie, Foarte simplu de manevrat lent friptură de pui, și Curcan Cu Saramură Infailibil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face saramura, într-un vas mare, aduceți 1 galon de apă la fierbere. Se amestecă sarea și zahărul până se dizolvă complet. Opriți focul și adăugați ceapa, morcovul, țelina, prazul, cimbru, frunzele de dafin, boabele de piper, semințele de coriandru și fenicul, fulgii de ardei roșu și anasonul stelat, dacă utilizați. Se amestecă restul de 1 galon de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Semințe De Fenicul
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Anason Stelat
Coriandru
Morcov
țelină
Ceapă
Saramură
Zahăr
Cimbru
Apă
Praz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Lăsați saramura să se răcească complet, apoi dați-o la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
3
Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece. Așezați cu grijă curcanul în saramură. Pentru a menține curcanul scufundat în saramură, așezați o greutate, cum ar fi o farfurie grea sau un capac de oală deasupra păsării. Se da la frigider 72 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l (aruncați saramura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
5
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie mare și frecați peste tot cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Lăsați să stea 1 oră pentru a ajunge la temperatura camerei.
7
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Prăjiți până când curcanul începe să se rumenească, aproximativ 25 de minute. Reduceți cuptorul la 177° și prăjiți aproximativ 10 minute pe kilogram, pentru un total de 2 până la 2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește160. pe măsură ce curcanul se prăjește, ungeți frecvent cu sucurile de tigaie, cu peria de rozmarin, dacă utilizați. Dacă pasărea începe să se întunece prea mult, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
9
Scoateți curcanul din cuptor, transferați-l într-un platou de servire și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta.