Curcan Fript Infailibil

Curcan Fript Infailibil
Foarte simplu de manevrat friptură de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă $1.48 pe portie. O porție conține 340 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piper, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de coastă în picioare infailibilă cu sos de tigaie, Foarte simplu de manevrat lent friptură de pui, și Curcan Cu Saramură Infailibil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face saramura, într-un vas mare, aduceți 1 galon de apă la fierbere. Se amestecă sarea și zahărul până se dizolvă complet. Opriți focul și adăugați ceapa, morcovul, țelina, prazul, cimbru, frunzele de dafin, boabele de piper, semințele de coriandru și fenicul, fulgii de ardei roșu și anasonul stelat, dacă utilizați. Se amestecă restul de 1 galon de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Anason StelatAnason Stelat
CoriandruCoriandru
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
CimbruCimbru
ApăApă
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați saramura să se răcească complet, apoi dați-o la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
3
Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece. Așezați cu grijă curcanul în saramură. Pentru a menține curcanul scufundat în saramură, așezați o greutate, cum ar fi o farfurie grea sau un capac de oală deasupra păsării. Se da la frigider 72 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l (aruncați saramura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
5
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie mare și frecați peste tot cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Lăsați să stea 1 oră pentru a ajunge la temperatura camerei.
7
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Prăjiți până când curcanul începe să se rumenească, aproximativ 25 de minute. Reduceți cuptorul la 177° și prăjiți aproximativ 10 minute pe kilogram, pentru un total de 2 până la 2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește160. pe măsură ce curcanul se prăjește, ungeți frecvent cu sucurile de tigaie, cu peria de rozmarin, dacă utilizați. Dacă pasărea începe să se întunece prea mult, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți curcanul din cuptor, transferați-l într-un platou de servire și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate33
Revista