Curcan De Rozmarin Uscat
Curcanul de rozmarin uscat este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 14. O porție conține 533 calorii, 70g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de tigaie, crenguțe de rozmarin, maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan De Rozmarin Uscat, Somon vindecat cu sare cu vodcă, ienupăr, rozmarin și coajă de lămâie, și Curcan vindecat cu condimente.
Instrucțiuni
Cu trei zile înainte de servire, într-un blender sau râșniță de condimente, măcinați fin sare, maghiran, cimbru, fructe de ienupăr, boabe de piper și semințe de anason.
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime.
Îndepărtați măruntaiele și gâtul; salvați gâtul pentru sos. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Tăiați vârfurile aripilor până la prima îmbinare și rezervați pentru sos. Frecați jumătate din amestecul de plante pe tot curcanul; presărați restul în cavitatea corpului. Acoperiți și răciți timp de 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 325 (convecția nu este recomandată). Puneți crenguțe de rozmarin și usturoi în interiorul cavității corpului curcanului. Împingeți ușor mâna între piele și pieptul de curcan pentru a separa pielea de sân.
Întindeți aproximativ jumătate din unt peste sân sub piele. Topiți untul rămas și periați ușor deasupra curcanului. Înveliți un suport în formă de V cu spray de ulei de gătit și puneți-l într-o tigaie de prăjire de 12 x 17 inci.
Așezați curcanul, pieptul în jos, pe raft. Prăjiți curcanul timp de 1 3/4 ore.
Între timp, gătiți vârfurile aripilor de curcan și gâtul pentru sosul de tigaie.
Scoateți curcanul din cuptor și întoarceți pieptul în sus. Reveniți la cuptor. Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus direct în jos prin cea mai groasă parte a sânului până la os înregistrează 160, 45 până la 60 de minute mai mult.
Sfat curcan pentru a scurge sucurile din cavitate în tigaie și transferați într-un platou.
Lăsați să stea într-un loc cald, neacoperit, timp de 15 până la 30 de minute. Termină sosul, apoi sculptează curcanul.