Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu cidru și glazurat. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 118g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 931 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină universală, unt, tulpină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Curcan cu saramură de cidru cu glazură de arțar-cidru, Cotlet De Porc Cu Saramură De Cidru, Glazurat Cu Muștar, și Curcan Cu Saramură De Cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se fierbe 1 litru de cidru de mere, sare, ienibahar și frunze de dafin în oală de 20 de litri 5 minute, amestecând des. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Frunze De Dafin
Ienibahar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați restul de 3 litri de cidru și 4 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Apă
3
Puneți curcanul în saramură. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
4
Scurgeți curcanul și clătiți. Aranjați pe mai multe straturi de prosoape de hârtie în tigaie. La frigider neacoperit peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie De Prăjire
1
Simmer toate ingredientele în cratiță mare 30 de minute. Se strecoară bulionul de salvie în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
1
Se fierbe cidrul în cratiță până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți în unt. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Setați rack-ul la poziția cea mai joasă în cuptor; preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți prosoapele de hârtie din tigaia de prăjire. Pat cavitățile principale și gât de curcan uscat; chestii vag cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie De Prăjire
5
Așezați curcanul în tigaie, puneți aripile sub și legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Friptură de curcan 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
7
Periați cu o parte din glazură. Prăjiți până începe să se rumenească, aproximativ 1 oră. Acoperiți cu folie. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 de metri pătrați, periat cu glazură la fiecare 30 de minute și adăugând până la 1 cană de apă pentru a tigaie dacă picăturile încep să ardă, cu aproximativ 3 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Transferați curcanul pe platou; cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Lăsați să stea 30 de minute.
1
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare. Scoateți grăsimea. Rezervați 3 linguri de grăsimi și sucuri degresate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
2
Se toarnă bulion de salvie în tigaie. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Combinați făina, frunzele de salvie și 3 linguri de grăsime rezervate într-o cratiță mare mare; se amestecă la foc mediu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Bateți în bulion din tigaia de prăjire și sucurile de tigaie rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bateti
5
Adăugați applejack și smântână și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor, amestecând des, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se strecoară în barcă de sos.