Curcan cu saramură și glazură de cidru

Curcan cu saramură și glazură de cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu cidru și glazurat. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 118g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 931 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină universală, unt, tulpină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Curcan cu saramură de cidru cu glazură de arțar-cidru, Cotlet De Porc Cu Saramură De Cidru, Glazurat Cu Muștar, și Curcan Cu Saramură De Cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe 1 litru de cidru de mere, sare, ienibahar și frunze de dafin în oală de 20 de litri 5 minute, amestecând des. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați restul de 3 litri de cidru și 4 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
ApăApă
3
Puneți curcanul în saramură. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
4
Scurgeți curcanul și clătiți. Aranjați pe mai multe straturi de prosoape de hârtie în tigaie. La frigider neacoperit peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1
Simmer toate ingredientele în cratiță mare 30 de minute. Se strecoară bulionul de salvie în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
1
Se fierbe cidrul în cratiță până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în unt. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Setați rack-ul la poziția cea mai joasă în cuptor; preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți prosoapele de hârtie din tigaia de prăjire. Pat cavitățile principale și gât de curcan uscat; chestii vag cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Așezați curcanul în tigaie, puneți aripile sub și legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Friptură de curcan 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
7
Periați cu o parte din glazură. Prăjiți până începe să se rumenească, aproximativ 1 oră. Acoperiți cu folie. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 de metri pătrați, periat cu glazură la fiecare 30 de minute și adăugând până la 1 cană de apă pentru a tigaie dacă picăturile încep să ardă, cu aproximativ 3 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Transferați curcanul pe platou; cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Lăsați să stea 30 de minute.
1
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare. Scoateți grăsimea. Rezervați 3 linguri de grăsimi și sucuri degresate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
2
Se toarnă bulion de salvie în tigaie. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Combinați făina, frunzele de salvie și 3 linguri de grăsime rezervate într-o cratiță mare mare; se amestecă la foc mediu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Bateți în bulion din tigaia de prăjire și sucurile de tigaie rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BatetiBateti
5
Adăugați applejack și smântână și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor, amestecând des, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se strecoară în barcă de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApplejackApplejack
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista