Nevoie de o curs principal fără gluten? Curcanul cu ierburi și muștar cu sos de ceapă verde ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 83g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 708 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, apă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curcan Cu Unt De Ierburi Și Sos Balsamic De Ceapă Caramelizată, Curcan prăjit cu ierburi cu sos, și Curcan prăjit cu ierburi cu sos.
Instrucțiuni
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Setați rack-ul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se presară cavitatea principală de curcan cu sare și piper și se întinde cu 2 linguri de unt de muștar. Începând de la capătul gâtului curcanului, glisați cu atenție mâna între piele și carnea de sân, coapse și tobe superioare pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Copane De Pui
Muștar
Unt
4 Felii Subțiri De Salam
Toată Turcia
Carne
3
Întindeți untul de ierburi peste coapsă și tobe, apoi peste carnea de sân sub piele. Umpleți cavitatea principală cu pătrunjel, salvie și crenguțe de cimbru. Legați picioarele împreună. Tuck sfaturi aripa sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Copane De Pui
Pătrunjel
Unt
4 Felii Subțiri De Salam
Carne
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați în afara curcanului peste tot cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Toată Turcia
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Se toarnă stocul în tigaie. Prăjiți curcanul până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de la 170 de la 170 de la 3 ore. Înclinați Turcia, astfel încât sucurile din cavitatea principală să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
6
Transferați curcanul pe platou. Cort foarte slab cu folie; lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade). Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Răzuiți sucurile și bucățile rumenite din tigaia de prăjire rezervată într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă. Îndepărtați grăsimea, rezervând 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie De Prăjire
2
Adăugați suficient stoc în sucurile de tigaie pentru a măsura 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți împreună 2 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Încălziți 2 linguri de grăsime rezervată într-o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați părți albe de ceapă verde. Saut până la începutul culorii, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
6
Adăugați sucuri de tigaie degresate, 2 căni de stoc și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Bateți amestecul de amidon de porumb. Se fierbe la foc mic până se reduce la consistența dorită, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute. Se amestecă ierburile și blaturile de ceapă verde. Se condimentează cu sare și piper.