Curcan Cu Ierburi Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu plante proaspete. O porție conține 468 calorii, 70g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați salvie, arpagic, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Saramură proaspătă de curcan cu ierburi și citrice, Curcan glazurat cu caise cu sos de ierburi proaspete, și Dip De Ierburi Proaspete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; aruncați. Clătiți bine curcanul cu apă rece; se usucă. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați salvie, 2 lingurițe de arpagic, 1 linguriță de cimbru și 1 linguriță de pătrunjel într-un castron mic. Frecați amestecul de salvie sub pielea slăbită și în interiorul cavității corpului. Legați capetele picioarelor cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pasăre.
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit sau pe un raft așezat într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 350 timp de 3 ore sau până când termometrul înregistrează 18
(Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Scoateți curcanul din cuptor. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de a sculpta.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături din tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sac de etanșare; decupați 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Se amestecă 2 1/2 căni de bulion și sherry. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Combinați 1/4 cană de bulion și făină într-un castron mic, amestecând bine cu un tel. Se amestecă în amestecul de sherry și se aduce la fierbere, amestecând constant. Se amestecă 2 linguri de pătrunjel, 1 linguriță de arpagic și 1 linguriță de cimbru.