Cuptor Cu Microunde Ravioli Caserola

Cuptor Cu Microunde Ravioli Caserola
Cuptor cu microunde Ravioli caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 323 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ravioli de vită, brânză cheddar, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli cu crustă de parmezan cu Marinara ușoară cu microunde, Cuptor Cu Microunde Reuben Caserola, și Ravioli Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți carnea de vită într-o caserolă cu microunde de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Adăugați ceapa. Acoperiți ușor și cuptorul cu microunde la 5 până la 6 minute, amestecând după 3 minute, până când carnea de vită nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Se amestecă ravioli. Acoperiți bine și cuptorul cu microunde 5 până la 7 minute, amestecând după 3 minute, până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Se presară cu brânză. Acoperiți și lăsați să stea până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista