Cuptor cu microunde Butternut squash risotto
Reteta cuptor cu microunde Butternut squash risotto este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 146 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână orez risotto, bulion de legume, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Încercați Risotto De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răsturnați orezul într-un castron mare, apoi adăugați 500 ml din bulionul de legume fierbinți. Acoperiți cu folie alimentară și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 5 minute. Între timp, curățați și tăiați dovleceii în bucăți medii (vezi vârful, mai jos). Se amestecă orezul, apoi se adaugă dovlecelul și restul de bulion. Acoperiți din nou cu folie alimentară, apoi cuptorul cu microunde încă 15 minute, amestecând la jumătate, până când aproape tot stocul este absorbit și orezul și dovleceii sunt fragede.
Lăsați risotto-ul să stea 2 minute, apoi amestecați parmezanul și salvia.
Se servește acoperit cu mai multă brânză rasă.