Mexican cupe prune-tomate ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 20 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 31 calorii. Dacă aveți la îndemână avocado, coajă de tei, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe Mexicane De Pui, Cupe Mexicane De Orez Fiesta, și Cupe Mexicane De Patiserie Cu Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați fiecare roșie în jumătate transversal. Folosind linguriță, scoateți semințele și pulpa din fiecare jumătate de Roșie, lăsând suficientă roșie pentru o coajă fermă. Dacă este necesar, tăiați o felie mică de jos, astfel încât jumătatea de roșii să stea în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Semințe
2
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase pentru cupa de roșii. În castron mic, amestecați ingredientele de topping. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de avocado în fiecare coajă de roșii. Completați fiecare cu aproximativ 1 linguriță de topping.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.