Congelate unt de arahide Cupe este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână apă caldă, smântână grea, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moartea de unt de arahide: Unt de arahide Cookie-uri cu ciocolata unt de arahide Cupe, Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge topped cu ciocolata & Mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, și Ciocolata Neagra Unt De Arahide-Umplute Unt De Arahide Cookie Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Au 2 mini-brioșă Tigăi, o cutie de spray antiaderent, o perie de patiserie, și un pachet de hârtie/folie bomboane cupe afară și gata; clar unele spațiu în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Creveți Sotați
3
Topiți încet ciocolata într-un cazan dublu peste apă fierbinte sau într-un cuptor cu microunde setat la mare timp de 2 minute, amestecând la jumătatea timpului de încălzire pentru a o netezi. Punctați un pic de ciocolată în centrul fiecărei căni de brioșă și apăsați un înveliș de bomboane în matrițe, astfel încât să se lipească pe loc. Pulverizați ușor interiorul ambalajelor cu puțin spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Periați aproximativ o lingură de ciocolată topită în căptușelile de hârtie, trăgând-o în interiorul ambalajului, astfel încât să fie acoperită. Lipiți cupele de ciocolată în congelator pentru a se întări în timp ce faceți umplutura cu unt de arahide. Păstrați ciocolata topită rămasă caldă, astfel încât să rămână netedă; vom avea nevoie din nou în câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
5
Combinați untul de arahide, apa caldă și mierea într-un bol de amestecare, amestecați cu un bici până se omogenizează și se diluează puțin. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați frișca în amestecul de unt de arahide pentru a face o mousse ușoară nu exagerați, este în regulă dacă există dungi de cremă în umplutură. Puneți mousse-ul de unt de arahide într-o pungă de patiserie umplută cu un vârf simplu mare. Scoateți cupele de ciocolată; ar trebui să fie destul de solide până acum și introduceți spuma de unt de arahide în centre, lăsând loc pentru un capac de ciocolată. Congelați din nou câteva minute doar pentru ca mousse-ul să se stabilească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Lingurați mai multă ciocolată topită deasupra pentru a acoperi untul de arahide și umpleți ceașca până sus; răspândindu-se uniform cu un cuțit, astfel încât să fie neted și nivelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Presărați puțin arahide tocate deasupra și lipiți cupele de unt de arahide în congelator pentru a le configura timp de 15 până la 20 de minute. Inversați tigăile de brioșă pe o tăietură pentru a scoate cupele de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De Unt De Arahide
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick