Cupe De Salată De Afine Înghețate

Cupe De Salată De Afine Înghețate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați cupe de salată de afine înghețate. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de ananas, colorant alimentar, sos de afine jeleu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Afine Înghețată, Cupe Înghețate Cu Unt De Arahide, și Plăcintă Cu Afine Înghețată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Umpleți cupe de brioșe căptușite cu folie sau hârtie cu două treimi. Acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă)
Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă)
Zinfandelul nostru clasic din California este violet-Rubin închis, cu o nuanță purpurie strălucitoare. Pe nas, aromele concentrate de mure și zmeură se îmbină cu cuișoare și condimente. Arome luxuriante de zmeură, gem de mure, prune și vanilie inundă Palatul, urmate de atingeri de piper alb în fundal. Taninurile de pluș și rotunde și lungimea mare asigură un finisaj proaspăt și ispititor.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista