Cupe De Prăjituri Cu Cireșe-Ciocolată
Cherry-ciocolată Cookie Cupe este un fără gluten desert. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Cap la magazin și ridica ou, betty Zahăr cookie mix, cireșe confiate, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupe De Prăjituri Cu Cireșe Acoperite Cu Ciocolată, Stropit Cherry Cookie Cupe, și Cupe Pentru Cookie-Uri Mascarpone De Cireș-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați ușor 48 de mini căni de briose cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de biscuiți și cacao până se amestecă bine. Se amestecă untul, apa și oul până se formează aluatul moale.
Formați aluatul în bile de 48 (1 inch). (Dacă aluatul este lipicios, folosiți degetele umezite.) Apăsați 1 bilă în partea de jos și în sus a fiecărei cupe de brioșă.
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când marginile sunt setate. Apăsați ușor capătul mânerului lingurii de lemn în partea de jos și pe partea laterală a fiecărei căni de prăjituri pentru a aplatiza, având grijă să nu faceți găuri în aluat.
Coaceți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când fundul este setat. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 20 până la 30 de minute.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, amestecați chipsurile de copt și smântâna. Cuptor cu microunde la 30 de secunde; se amestecă. Cuptor cu microunde cu 20 până la 30 de secunde mai mult sau până când amestecul este neted și chipsurile sunt topite. Se amestecă amaretto și cireșele tocate.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute până se îngroașă ușor; se amestecă.
Folosind vârful cuțitului sau spatula metalică, ridicați cupele pentru biscuiți din tigaie, răsuciți ușor și ridicați; așezați pe rafturi de răcire. Reprimați centrele cu lingura, dacă este necesar. Lingură aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de cireșe în fiecare cană.
Se presară cu zahăr roșu sau de sus cu bucată de cireșe.