Cupe De Nuc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cupele de nuc. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 97 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 19 cenți pe porție. Un amestec de ou, unt, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Cupe PB Cu Nuc De Arțar Ușor, Cupe Brownie Cu Nucă Mată, și Sundaes de nuc cu zahăr în cupe de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Căptușiți mini Tigăi pentru brioșe cu căptușeli de hârtie.
Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de brânză, 1/2 cană de unt și făină până se formează un aluat.
Rulați în bile de 1 inch și apăsați-le în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale cupelor de brioșe pregătite.
Într-un castron mic, amestecați oul, untul, vanilia și zahărul brun până se omogenizează. Se amestecă nucile. Puneți amestecul în cupele de briose, dar nu umpleți până la vârf, altfel amestecul se va bule.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când crustele sunt aurii.