Cupe de macaroane și brânză învelite cu Prosciutto
Paharele de macaroane și brânză învelite cu Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 202 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, panko, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curmale cu brânză de capră învelită în Prosciutto, Curmale Cu Brânză De Capră Învelită În Prosciutto, și Prosciutto Sparanghel Învelit Cu Smochine Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc.Aduceți o cratiță mare (aproximativ 4 litri) de apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului. Când pastele sunt al dente, rezervați 1/4 cană din apa de gătit, apoi scurgeți.Între timp, tăiați prosciutto în jumătate transversal.
Așezați 1 felie în fiecare godeu dintr-o tigaie de briose cu 12 godeuri, apăsând prosciutto uniform în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale fiecărui godeu; pune deoparte. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu până la spumare.
Adăugați panko și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.În timp ce pastele se scurg, clătiți cratița și ștergeți-o uscată. Topiți restul de 2 linguri de unt în cratiță la foc mediu-mic până la spumare.
Adăugați făina și bateți până se omogenizează. Gatiti, batand ocazional, pana cand faina s-a inchis usor la culoare, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Adăugați laptele foarte încet, amestecându-l în amestecul de făină-unt. Continuați să gătiți, amestecând constant pentru a netezi orice bulgări, până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 6 până la 7 minute.
Scoateți cratița de pe foc.
Adăugați apa rezervată pentru paste, brânzeturile, muștarul, sarea măsurată și piperul și bateți până când brânza s-a topit și amestecul este neted.
Adăugați pastele scurse și amestecați pentru a combina.Împărțiți amestecul de paste între godeurile tăvii de briose pregătite și presărați cu panko prăjit. Gatiti pana cand marginile cupelor de branza mac 'n' clocotesc usor si blaturile sunt maro auriu deschis, aproximativ 25 pana la 30 de minute.
Scoateți tigaia pentru brioșe într-o grătar și lăsați-o să se răcească timp de 5 minute. Rulați un cuțit mic în jurul perimetrului fiecărui puț pentru a slăbi și a îndepărta cupele de prosciutto.