Cupe De Desert Cu Cremă Boston
Boston Cream Desert cupe ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 23 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 237 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, glazură de ciocolată betty rich & creamy, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Desert Cu Cremă Boston Cu Banane, Cupe De Desert Cu Fructe De Pădure Și Cremă De Scorțișoară, și Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.linia 23 de căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu căni de copt din hârtie. Pulverizați ușor cupele de copt cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul. Formați aluatul în bile de 23 (1 1/2 inch).
Așezați 1 bilă în fiecare cană de copt. Umpleți fundul sticlei mici cu fund plat cu picătură de apă, apoi înmuiați în 2 linguri de zahăr. Apăsați sticla pe bilele de aluat pentru a aplatiza ușor, scufundând sticla în zahăr după fiecare bilă de aluat.
În același castron mare, bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr, făina și laptele cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în smântână. La viteză mică, bateți ouăle, pe rând, doar până se amestecă. Se amestecă amestecul de budincă uscată până se omogenizează bine. Lingurați aproximativ 2 linguri umplând aluatul în fiecare cană.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când este setat. Se răcește 30 de minute; scoateți din tigaie.
Deschideți recipientul de glazură; scoateți capacul foliei. Cuptorul cu microunde neacoperit la 30 de secunde pentru a înmuia glazura; se amestecă până se omogenizează. Lingura aproximativ 1 lingura glazura pe centrul de fiecare ceașcă cookie. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este setat. A se păstra acoperit la frigider. Dacă doriți, scoateți din căni de copt din hârtie pentru a servi.