Cupe De Cremă Cu Sirop De Arțar

Cupe De Cremă Cu Sirop De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cupele cu cremă de sirop de arțar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 226 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sirop de arțar adevărat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupe Cu Cremă De Arțar, Cupe Cu Cremă De Arțar Și Dovleac, și Soluție De Sirop: Sirop De Arțar De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle într-un castron până când sunt ușor bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați lapte, sirop de arțar și extract de vanilie; bateți ușor până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
LapteLapte
4
Se toarnă amestecul în șase ramekine de 1/4 cană. Aranjați ramekins într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Se toarnă suficientă apă în vasul de copt pentru a acoperi ramekins la jumătatea părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul unei cremă iese curat, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Scoateți ramekinele din vasul de copt și dați-le la frigider până se răcește complet, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista